Wat vinden de ouders van VillaBo... 

" Al ruim een jaar komen Bram & Yara van 1,5 jaar bij VillaBo. We zijn begonnen met 1 dag in de week. maar dit bevoel zo goed dat ze inmiddels 3 dagen in de week komen!
Isabel zorgt voor een vrolijke en ontspannen sfeer, geeft de kinderen inviduele aandacht en zorgt voor leuke activiteiten gedurende de dag. Ook kunnen ze heerlijk spelen met de andere kindjes en ze zijn gek op Seth & Bo, de eigen kinderen van Isabel. Als ik ze op kom halen krijg ik twee ontspannen en vrolijke kindjes mee. We zijn erg blij met de opvang bij VillaBo.
Rick en Olga

"Mijn dochter Kate komt al twee jaar met veel plezier bij VillaBo.
Isabel geeft Kate echt het gevoel dat ze onderdeel is van haar gezin en niet het zoveelste oppaskindje. Ze heeft heerlijk veel speelruimte met veel speelgoed en de vrijheid om ook eens een puzzel te pakken of buiten in de tuin te banjeren.
Als we 's ochtends richting Isabel gaan dan worden alle namen opgenoemd die ze gaat zien, inclusief Bo en Seth de kinderen van Isabel die zo lief met haar spelen.
De foto's die Isabel doorstuurt laten echt zien dat de kinderen lekker ontspannen spelen en veel plezier hebben.
Kortom: we zijn heel blij met de opvang bij Villa Bo!" Nancy 

"Op een dag stond Isabel voor de deur stond met haar twee kinderen Seth en Bo.
'Hallo' zei ze, 'ik ben Isabel Martinus en ben als zelfstandig gastouder begonnen. Heeft u misschien nog opvang voor uw dochter nodig?'
De opvang bij iemand thuis in huiselijke sferen en om de hoek van waar wij wonen sprak me aan.
Wij hebben er nooit een seconde spijt van gehad. Valeska heeft het altijd erg naar haar zin gehad. Valeska was Isabels 1e officiŽle opvangkind.  Als wij Valeska aan het eind van de dag gingen ophalen wilden zij niet mee; dat is een teken dat ze het erg naar dr zin had. En het brengen s'morgens was ook geen probleem: vrolijk zwaaide zij me uit. Het was vooral heel veel lol maken, dansen, lekker tutten, verkleden, kleuren , puzzelen en buiten spelen bij Isabel. Valeska is tot haar 4e jaar twee keer in de week bij Isabel opgevangen, en nu komen we er nog regelmatig omdat Bo en Valeska en ik en Isabel grote vriendinnen zijn! " Jozette

 

Copyright Villabo (c)